Lahden Kestobetoni Oy

Kestobetonin vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen koko takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon. Kestobetonin sijainti markkina-alueensa keskellä Lahdessa mahdollistaa joustavan palvelun koko Etelä-Suomessa.

Yhteystiedot

TUOTTEET

Julkisivut

Julkisivuissa käytämme kaikkia yleisimpiä raaka-aineita: tiili, klinkkeri, pesubetoni (myös valkoinen), betoni, mosaiikki ja graniitti. Kapasiteettimme mahdollistaa toimitukset suurempiinkin kokonaisuuksiin.

Väestönsuojat

Sisäasiainministeriön määräysten mukaiset ja VTT:n tutkimat väestösuojaelementtimme mahdollistavat Teille sopivan ja edullisen ratkaisun lakisääteisiin väestönsuojapulmiinne. Väestösuojatoimituksemme sisältää: seinät sekä kattolaatat. LVIS- ja ilmanottokoneiden läpiviennit. Viralliset piirustukset elementeistä, asennuksen, raudoituksen ja valutyöt. Toimitamme väestönsuojia tilauksesta myös koneineen ja laitteineen.

Teräsbetonipilarit ja -palkit

Pilari- ja palkkituotantomme maksimipituus on 15 m ja maksimipaino 10 tonnia. Tuotantokapasiteettimme ja kuljetuslogistiikkamme takaavat joustavuuden tälläkin sektorilla.

Puhelin-ja kaukolämpökaivot

Olemme toimittaneet puhelin- ja kaukolämpökaivoja useisiin kaupunkeihin ympäri Suomea. Esimerkkeinä: Helsinki, Vantaa, Tampere, Turku, Kotka, Lahti, Kuopio, Rovaniemi. Tilattaessa mahdollisuus määritellä seuraavat sijainnit: läpimenot, kaapelihyllyjen tartunnat ja kaapelien vetokoukut

Puistomuuntamot

Puistomuuntamotuotantomme käsittää useita erilaisia perusmuuntamoita, joiden ulkonäkö on helposti varioitavissa. Valmistamme muuntamoita myös asiakkaan suunnitelmien mukaan.