LAHDEN KESTOBETONI OY

Kestobetonin vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen koko takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon. Kestobetonin sijainti markkina-alueensa keskellä Lahdessa mahdollistaa joustavan palvelun koko Etelä-Suomessa.

Hyvä ihminen, tule meille töihin!

Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla.

Olemme laajentamassa tehdastamme ja tulemme kaksinkertaistamaan tuotantomme. Siten meillä on tänä vuonna tarve kymmenille uusille, osaaville tekijöille. Katso alla olevista avoimista työpaikoista sinulle sopivin työ ja tee avoin hakemus.

Jos olet kiinnostunut asennustöistä, katso myös Potiuksen sivut.

Työnjohtaja elementtitehtaalle

 

Lahden kestobetoni Oy:lla on yli 40 vuoden kokemus elementtituotannosta. Uskomme kestävän ja kauniin kivirakentamisen suosioon sekä omaan ammattitaitoomme kivirakentamisen erikoisosaajana. Konsernimme jatkaa kasvuaan – palvelua korostava ja kokonaisuudesta vastuun ottava konseptimme on saanut tukevan jalansijan rakennusmarkkinoilla. Yrityksen vankka ammattitaito, uudenaikaiset koneet ja tuotantolaitoksen kapasiteetti takaavat luotettavan ja valvotun laadun sekä antavat resurssit suurtenkin sarjojen tuotantoon.

Haemme Lahden Kestobetoni Oy:lle Työnjohtajaa

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluu tehtaan operatiivinen toiminta, käytännön työnjohtaminen sekä tuotantotehokkuuden ja laadun varmistaminen. Päivittäisjohtamisen lisäksi huolehdit myös työturvallisuudesta.

Odotamme sinulta kokemusta työnjohtotehtävistä tehdasympäristöstä. Et vieroksu käytännönläheistä työtä ja johdat alaisiasi valmentavalla otteella.  Edellytämme, että sinulla on kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Työskentelytavoiltasi olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen, vastuullinen ja sinulta löytyy aitoa intoa kehittää työmenetelmiä ja prosesseja. Lisäksi katsomme eduksesi englannin kielen taidon. Työkokemus elementtituotannosta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen modernissa tehdasympäristössä sekä osaksi kasvutarinaamme. Meillä on käytössä monipuoliset henkilöstöedut.

Laita hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen teemu.piironen@potius.fi ja jos tarvitset lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä maanantaista torstaihin: Teemu Piironen, p. 050 407 7173.

 

Haemme ammattitaitoista lastaajaa

Haluatko olla mukana kestävien betonielementtien tuotannossa, josta syntyy ihmisille koteja ja työpaikkoja?

Lastaajan työ on itsenäistä ja pääosin ulkotyötä. Työ edellyttää kykyä hallinnoida isoja kokonaisuuksia ja ennakoida tilausten mukaisesti tulevia lastauksia.  Lisäksi se edellyttää sosiaalisuutta, koska työssä joudut tekemään paljon yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Kärsivällisyydestä ja pitkästä pinnasta on myös etua työn hoitamisessa.

Tehtävään tarvitset voimassaolevan varastonosturikortin. Kortin puuttuminenkaan ei ole este, jos vaan motivaatiosi on kunnossa, voimme tarvittaessa tarjota sinulle korttiin tarvittavan koulutuksen. Arvostamme tarkkuutta, huolellisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme turvallisen ja vakaan työpaikan eteenpäin menevässä yrityksessä.

Laita hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen teemu.piironen@potius.fi ja jos tarvitset lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä maanantaista torstaihin: Teemu Piironen, p. 050 407 7173.

Hae meille elementin tekijäksi, muotittajaksi tai viimeistelijäksi

Haluatko olla mukana valmistamassa laadukkaita ja kestäviä betonielementtejä, joista rakennetaan ihmisille koteja ja työpaikkoja? Pääset työskentelemään uudessa tehtaassa, joka on varusteltu uusimmalla laitteistolla ja jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota työympäristöön.

Etusijalla haussa olet sinä, jolla on jo aiempaa kokemusta elementtitehtaassa työskentelystä – elementtikuvien lukeminen ja raudan sitominen ovat sinulle tuttua. Myös muu kokemus rakennusalalta katsotaan eduksesi.

Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot, joiden avulla välität myönteistä energiaa ympärillesi.

Tarjoamme turvallisen ja vakaan työpaikan eteenpäin menevässä yrityksessä. Tässä työssä saat kätesi jäljen säilymään sadoiksi vuosiksi eteenpäin.

Laita hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen teemu.piironen@potius.fi ja jos tarvitset lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä maanantaista torstaihin: Teemu Piironen, p. 050 407 7173.